2011-04-28 17:34:55• hírek • Szatmar.ro

Fógel lemondott a VSK elnöki tisztségéről

Fógel László (jobbra)
Fógel László (jobbra)

Lemondott a Szatmárnémeti Városi Sport Klub elnöki tisztségéről Fógel László. A váratlan bejelentést a városi tanácsosként is tevékenykedő Fógel csütörtökön, a városi tanács rendes havi gyűlésén tette, meglepve ezzel a jelenlévőket.

„Úgy érzem, az elmúlt időszakban mindent megtettem a VSK minél jobb eredményeiért és úgy érzem, ennél többet nem tudok tenni, ennél jobb eredményekhez nem tudom hozzásegíteni a klubot", mondta a láthatóan meghatódott (egykori) elnök. Fógel ugyanakkor a sajtó képviselőinek azt is elárulta, döntését az is megkönnyítette, hogy több kollégájával is nézeteltérései voltak az utóbbi időben.

A bejelentés hallatán a tanácsülésen részt vevő Ilyés Gyula polgármester meglepetésének és köszönetének adott hangot. „Úgy érzem, mindenképpen köszönettel tartozunk Fógel elnök úrnak, hisz ilyen kevés pénzből ennél jobb eredményeket egyszerűen nem lehet elérni. Ez egyszerre dicséri a szakmai és az adminisztratív stáb munkáját", mondta a polgármester.

Kereskényi Gábor alpolgármester, aki egyben a VSK igazgatótanácsának elnöke elmondta, hogy Fógelt nagyon megviselte a női kosárlabdacsapat Arad elleni döntőbeli veresége: „Ezt sikerként kellene elkönyvelnie, és remélem Fógel kolléga meggondolja magát a lemondással kapcsolatban", mondta Kereskényi.

Emlékeztetőül, a VSK női kosárlabdacsapata idén ezüstérmet szerzett úgy a bajnokságban, mint a Román Kupában (mindkét esetben az Aradé lett az arany), míg a férfi kézilabdacsapat 21 forduló után az előkelőnek mondható nyolcadik helyen áll az élvonalban.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: